Dane Varme handschoenen

Van Gore-tex jassen tot kinky leren laarsjes...
RvdW
Berichten: 3
Lid geworden op: za 08 dec 2018, 16:38
Mijn motor is een: Suzuki V-Strom DL650

Dane Varme handschoenen

Bericht door RvdW » ma 31 dec 2018, 18:50

Bizar. 31 december. 7 graden op weg naar kantoor, wat een verschil met vorige week 😊

Maarrrr.... als je nieuw speelgoed hebt moet je er mee spelen heb ik geleerd dus HOP die nieuwe verwarmde handschoenen uittesten. Vanwege deze tropische temperatuur op de laagste stand maar man ... wat fijn, dat belooft wat voor als het weer kouder gaat worden 🎅🏻.

(Wel even wennen dat ik nu in mijn ooghoek lampjes op mijn polsen heb.... ik doe gewoon net alsof ik een transformer ben 😉)

Afbeelding

Het zijn overigens Dane Varme XPR-TEX handschoenen. Met accu in de schacht. Los is nog een kabel bij te kopen waardoor je alternatief je handschoenen op je motoraccu in kunt prikken. Ik probeer het eerst zonder kabel, Dane belooft 4 uur op low, 3 uur op medium en 2 uur op high dus voor mijn woon-werk is dat voorlopig meer dan voldoende. Persoonlijk vind ik dat Dane vrij hoog zit in zijn prijsstelling van €289. Door een actie gaat daar op dit moment aardig wat van af waardoor ze in vergelijk met bijvoorbeeld Gerbing iets reëler geprijsd zijn maar het blijft een hoop geld :wink:

Ik ben benieuwd hoe ze op langere termijn bevallen, vandaag was het op standje-laag in ieder geval érg prettig rondtokkelen, ik kom er over een tijdje hier vast nog wel eens op terug als ik meer ervaring heb :duim:

Zijn er meer hier die deze handschoenen gebruiken?
DL650 K4 :-)}

Plaats reactie